Basgitaarles

Basgitaarlessen in de praktijk
Bij de basgitaarlessen sta jij centraal! De praktijkgerichte en veelzijdige basgitaarlessen worden bij Music@Home in principe één op één gegeven om de volledige aandacht op jou te kunnen richten. Hoe vaak je les wilt in een periode mag je zelf bepalen, het meest gebruikelijk is 30 of 20 minuten les per week. Het is een mogelijkheid om basgitaar te leren spelen op basis van tabulatuur (tabs). Je zou dit kunnen zien als een soort basgitaartaal, die beter en makkelijker te begrijpen is dan noten. Niets moet, dus we zouden ook prima zonder bladmuziek kunnen werken. Meer op gevoel. Wij vinden het vooral belangrijk dat je basgitaar spelen leuk vindt.

Basgitaarlessen. Smaken verschillen!
Elke leerling heeft andere wensen wat betreft muziekkeus/stijl en smaak. Het gaat er om wat jij leuk vindt en wat bij jou past! Voorbeelden van verschillende muziekstijlen zijn Rock, Pop, Country, Blues, Reggea of iets anders. Daarnaast wil je misschien een bepaalde basloop, bridge, solo of een volledig liedje leren. Daar gaan we ons samen op richten.

''Elke dinsdagavond krijgt Robin basgitaarles van Bastiaan! Tijdens de lessen kijk ik lekker mee onder het genot van een kopje koffie. De les vliegt altijd voorbij."  (Moeder van Robin, uit Emmen)


Liedjes (mee)spelen:
Een belangrijk onderdeel van de basgitaarles is het (mee)spelen van liedjes. Dat geeft een echte kick! Bij Music@Home leer je al een liedje spelen binnen 10 basgitaarlessen.


 


Een populair liedje die nogal eens voorbij komt is ''Wake me up''.

Luister eens naar het basloopje in het liedje:

 
In Barger-Compascuum (vlakbij Emmen) is de vaste leslocatie van Music@Home. Dit is ook nabij Klazienaveen, Coevorden, Stadskanaal, Ter Apel.


Mobiele muziekschool / muziekles rondom Emmen, Ter-Apel, Stadskanaal, Borger, Coevorden en Hoogeveen    Drumles - Basgitaarles - IndexContact