Muziekles & faalangst

Muziekles
Muziek maken is een goede manier om jezelf te uiten, een echte uitlaatklep waarin je volledig jezelf kan zijn. Waarom zou je nog langer wachten met het nemen van muziekles? In de muzieklessen die je bij Music@Home kunt volgen staat doen wat je leuk vindt centraal. Of je nu solo's wilt leren, liedjes mee wilt spelen, tabulatuur wilt leren of een beetje van alles, bij Music@Home kan het allemaal. We delen de muziekles zo in als jij dat wilt. Het zal dan niet lang duren voor je de basis onder de knie hebt. Ook is muziek maken een bijzonder goede manier om faalangst te verminderen of zelfs om er helemaal mee af te rekenen.

Muziekles en faalangst
Music@Home werkt dagelijks met mensen die kampen met faalangst. Hierin zijn wij erkend en gecertificeerd!

Voorbeelden van mensen die kampen met faalangst:
  • Je durft amper of geen gesprek aan te gaan met anderen / onbekenden, bang dat je compleet dichtklapt als je iets wilt zeggen.
  • Door je negatieve zelfbeeld ben je bang voor de mening van anderen. Wat zal men wel niet van mij denken? Je stelt je kwetsbaar op.
  • Je speelt in een band en speelt goed, zo goed dat je een stukje solo mag spelen! Maar als het moment daar is durf je niet meer, ondanks de goede voorbereiding. Je angst om te falen is te groot en je denkt dat je voor gek komt te staan.


 

Klinkt dit bekend? Dan zou het kunnen dat ook jij last hebt van faalangst. Muziekles werkt therapeutisch en is uitermate geschikt om (deels) af te rekenen met faalangst. Je zelfvertrouwen krijgt gaandeweg steeds meer een positieve ''boost'' en de lessen veranderen zelfs je persoonlijkheid vaak in positieve zin.


 

 

Tijdens de drumles en/of basgitaarles gaan we jouw faalangst te lijf!

 

 

                       "Bastiaan behoort tot het kleine rijtje mensen waar Jesse zonder aarzelen naartoe gaat. De sfeer tijdens de muziekles is altijd ontspannen en rustig. Hij mag alles wel honderd keer fout doen, Bastiaan blijft altijd aardig en geeft Jesse zelfvertrouwen waardoor hij met opgeheven hoofd weer naar huis gaat!'' (Ouders Jesse, Emmen)

Mobiele muziekschool / muziekles rondom Emmen, Ter-Apel, Stadskanaal, Borger, Coevorden en Hoogeveen    Drumles - Basgitaarles - IndexContact