Drumles

Drumles

Drumles voor iedereen. Beginnend en/of gevorderd
Drumles nemen is voor velen een echte uitlaatklep. Je slaat de dagelijkse sleur letterlijk van je af! Voor beginners hebben we een ideaal programma samengesteld waarbij je niet eindeloos droge lesjes hoeft te leren maar juist na 10 drumlessen al een liedje kan spelen! We beginnen met het leren van een aantal ritmes, zodra je dat onder de knie krijgt beginnen we direct met je eerste liedje. Wat dacht je van We will rock You, of Seven nation Army? Nu beginnen de drumlessen nóg leuker te worden! Voor gevorderden bekijken we samen wat je al kan, op basis daarvan maken we samen een plan om nóg beter te worden. Iedereen heeft een eigen voorkeur qua muziekkeus & stijl, daar gaan we dan mee aan de slag! 

Drumles. Even praktisch
Om de drumles thuis te kunnen oefenen is het hebben van een drumstel noodzakelijk. Mocht je nog geen drumstel hebben, dan helpen we je graag met advies en bij de aanschaf van de juiste producten zodat we direct aan de slag kunnen. Door het speciaal ontwikkelde lesprogramma die we hanteren zal het je verbazen hoe snel je je eerste liedje speelt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je noten moet leren lezen. De lessen kunnen één op één worden gegeven, of in combinatie met een andere leerling. Je bepaalt zelf hoe vaak je les wilt. Daarnaast kan je kiezen om per les 30 of 20 minuten les te nemen. Lestijden en dagen..Populaire liedjes tijdens de drumles zijn:

Duurt te lang - Davina Michelle
Sexy als ik dans - Nielson
Shape of You - Ed Sheeran

"Elke woensdagavond krijgt Simon drumles van Bastiaan! Ik heb me verbaasd over het weinige aantal lessen dat Simon nodig had om een liedje te leren. Wat leuk zeg!"  (Ouders Simon, uit Emmen)
 
De drumlessen zijn in Barger-Compascuum (vlakbij Emmen). Dit is ook nabij Klazienaveen, Coevorden, Stadskanaal, Ter Apel, Emmer-Compascuum.


Powered by webXpress