Drumles

Drumles

Praktijkgerichte drumlessen
De drumlessen zijn praktijkgericht, veelzijdig en afgestemd op de wensen van de leerling. Drummen is een fysieke bezigheid en voor velen een echte uitlaatklep. Je kan kiezen om één op één drumles te nemen, of in combinatie met een andere leerling. Je mag zelf bepalen hoe vaak je les wilt. Daarnaast kan je kiezen om per les 30 of 20 minuten les te nemen. Het is een optie om tijdens de drumles tabulatuur (tabs) te bestuderen. Dit is een soort drumtaal die makkelijker en beter te begrijpen is dan muzieknoten. Mocht je teveel moeite hebben met tabs, dan is er de mogelijkheid om nog praktischer te werk te gaan en meer te halen uit je gevoel voor muziek, zonder bladmuziek. Het belangrijkste is dat je de drumles vooral leuk vindt.

Drumles voor iedere smaak
Iedereen die drumles bij Music@Home volgt, heeft andere wensen wat muziekkeus/stijl en smaak betreft. Het gaat er dan ook om wat je zelf wilt leren tijdens de drumles en wat bij jou past. Voorbeelden van verschillende muziekstijlen zijn Rock, Pop, Country, Blues, Reggae en nog meer, die allemaal aan bod kunnen komen. Daarnaast wil je misschien een bepaald ritme, een break, solo of volledig liedje leren, daar gaan we dan mee aan de slag. 


''Elke woensdagavond krijgt Simon drumles van Bastiaan! Ik heb me verbaasd over het weinige aantal lessen dat Simon nodig had om een liedje te leren. Wat leuk zeg!"   (Ouders Simon, uit Emmen)


Liedjes (mee)spelen
Een belangrijk onderdeel van de drumles is het (mee)spelen van liedjes. Dat geeft een echte kick! Bij Music@Home leer je al een liedje spelen binnen 10 drumlessen!


 


 
In Barger-Compascuum (vlakbij Emmen) is de vaste leslocatie van Music@Home. Dit is ook nabij Klazienaveen, Coevorden, Stadskanaal, Ter Apel.


Mobiele muziekschool / muziekles rondom Emmen, Ter-Apel, Stadskanaal, Borger, Coevorden en Hoogeveen    Drumles - Basgitaarles - IndexContact