Gitaarles

Gitaarles

Gitaarles voor beginners
Gitaarles nemen is voor veel mensen iets dat op de bucket-list staat. Bij Music@Home leren we jou graag de basis van het gitaar spelen en hebben we een zéér geschikt programma samengesteld die geschikt is voor iedereen. Het programma is erop gericht om iedereen leuk en snel gitaar te leren spelen zonder eindeloos droge lesjes te bestuderen. We beginnen met het leren van bekende gitaarloopjes die iedereen wel eens heeft gehoord. Daarna maken we een begin met het leren spelen van (basis) akkoorden. Zodra je deze akkoorden een beetje onder de knie krijgt, gaan we aan de slag met jouw eerste liedje. Meestal al binnen 10 lessen! Nu beginnen de lessen nóg leuker te worden!

Gitaarles. Even praktisch.
Tijdens de gitaarles gebruik je een akoestische gitaar met nylon snaren. Mocht je geen akoestische gitaar (en toebehoren) hebben, dan helpen we je graag met advies en aanschaf van de juiste producten zodat we direct op de juiste manier aan de lessen kunnen beginnen. Door het speciaal ontwikkelde lesprogramma die we hanteren zal het je verbazen hoe snel je je eerste liedje speelt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je noten moet leren lezen. Je bepaalt zelf hoe vaak je les neemt. Het meest gebruikelijk is om wekelijks 30 of 20 minuten les te nemen. Lestijden en dagen..


 https

 

Gitaarles met liedjes:
Van hip tot klassiekers. Populaire liedjes: 

Roller Coaster - Danny Vera
Duurt te Lang - Davina Michelle
Of wat dacht je van Chasing Cars - Snow Patrol

"Het lesprogramma vinden wij erg leuk. Het bestaat niet uit saaie lesstof maar juist uit datgene waarvoor je komt: liedjes spelen!" (ouders Marthe, uit Emmen) 
In Barger-Compascuum (vlakbij Emmen) is de vaste leslocatie van Music@Home. Dit is ook nabij Klazienaveen, Coevorden, Stadskanaal, Ter Apel, Emmer-Compascuum

Powered by webXpress