Basgitaarles Schoonebeek


Basgitaarles Schoonebeek

Basgitaarles Schoonebeek voor iedereen. Beginnend en/of gevorderd
Basgitaarles nemen is echt geweldig! Als basgitarist ben je de 'drager' van de muziek / band, een onmisbare functie! Voor beginners hebben we een ideaal programma samengesteld waarbij je niet eindeloos droge lesjes hoeft te leren maar juist na 10 basgitaarlessen al een liedje kan spelen. Geschikt voor iedereen. We beginnen met het spelen van grondtonen en vervolgens een aantal basloopjes. Zodra je dit onder de knie begint te krijgen beginnen we direct met je eerste liedje. Nu beginnen de lessen nóg leuker te worden. Ook als je gevorderd bent kan je bij Music@Home terecht. We bekijken samen wat je al kan, op basis daarvan maken we samen een plan om nóg beter te worden. Iedereen heeft een eigen voorkeur qua muziekkeus en stijl, daar gaan we dan mee aan de slag!

Basgitaarles Schoonebeek. Even praktisch
Voor de basgitaarles heb je een elektrische basgitaar nodig. Mocht je nog geen basgitaar (en toebehoren) hebben, dan helpen we je graag met advies en aanschaf van de juiste producten zodat we direct op de juiste manier kunnen beginnen. Door het speciaal ontwikkelde lesprogramma die we hanteren zal het je verbazen hoe snel je je eerste liedje speelt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je noten moet leren lezen. Je bepaalt zelf hoe vaak je les neemt. Het meest gebruikelijk is om wekelijks 30 of 20 minuten les te nemen, dit kan één op één of in combinatie met een andere leerling. Lestijden en dagen..


 

 

Populaire liedjes tijdens de basgitaarles:

Standby me - Ben E. King
Billie Jean - Michael Jackson
Radar Love - Golden Earring

 
''Elke dinsdagavond krijgt Robin basgitaarles van Bastiaan! Tijdens de lessen kijk ik lekker mee onder het genot van een kopje koffie. De les vliegt altijd voorbij."  (Moeder van Robin, uit Schoonebeek) 
De basgitaarlessen Schoonebeek zijn in Barger-Compascuum (vlakbij Emmen). Dit is ook nabij Klazienaveen, Coevorden, Stadskanaal, Ter Apel

Powered by webXpress