Muziekles & faalangst Valthermond

Muziekles Valthermond

Muziekles Valthermond.
 Wat is faalangst eigenlijk?
Music@Home werkt dagelijks met mensen die kampen met (negatieve) faalangst. Voorbeelden van mensen die kampen met faalangst:
  • Je durft amper of geen gesprek aan te gaan met anderen / onbekenden, bang dat je compleet dichtklapt als je iets wilt zeggen.
  • Door je negatieve zelfbeeld ben je bang voor de mening van anderen. Wat zal men wel niet van mij denken? Je stelt je kwetsbaar op.
  • Je speelt in een band en speelt goed, zo goed dat je een stukje solo mag spelen! Maar als het moment daar is durf je niet meer, ondanks de goede voorbereiding. Je angst om te falen is te groot en je denkt dat je voor gek komt te staan.

Muziekles Valthermond. Faalangstprogramma
Muziek maken is een ideale manier om jezelf te uiten, een echte uitlaatklep waarin je volledig jezelf kan zijn. Bij Music@Home hebben we een speciaal programma ontwikkeld voor mensen die kampen met faalangst. In dit programma hanteren we een speelse methode waarbij de leerling stap voor stap werkt aan zijn/haar faalangstige gedrag. Programma bekijken..


"De sfeer tijdens de muziekles is altijd ontspannen en rustig. Jesse mag alles wel honderd keer fout doen, Bastiaan blijft altijd aardig en geeft Jesse zelfvertrouwen waardoor hij weer met opgeheven hoofd naar huis gaat" (ouders Jesse, Valthermond)
Tijdens de drumlesgitaarles of basgitaarles gaan we jouw faalangst te lijf!

 

                       
 


Muziekles Valthermond. Waar?
De muzieklessen zijn in Barger-Compascuum (vlakbij Emmen). Dit is ook nabij Klazienaveen, Coevorden, Stadskanaal, Ter Apel, Emmer-Compascuum


 


 


Powered by webXpress